Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Á jé - přečetl jsem první dvě věty, a seznal jsem, že byly sepsány fanatickým spasitelem světa, pro kterého jádro znamená ZLO!!! 

Neděkuji ani náhodou za zkaženou náladu a převrácené žaludek. Kdybych se náhodou mýlil a ze zbytku textu vyplývalo, že se jedná o parodii, prosím o upozornění. Rád bych se zasmál nad vtipama o věřících blwečcích.

0 0
možnosti

D45a38d40a72k 76P75e77t31r

23. 4. 2015 15:40

Mladej zruš smlouvu s dodavatelem proudu a kup si svíčky a vař na ohništi. Pochopitelně internet  a mobil nepotřebuješ, snad na klíček nebo setrvačník.

4 0
možnosti
Foto

pletete dohromady jablka a hrušky. Případnou stavbu jaderných bloků nebude financovat stát, ale ČEZ. Jestliže není do budoucna možné využívat k výrobě el.energie uhlí, nezbývá, než zafinancovat jádro. Ono totiž v nákladech na instalovanou jednotku výkonu nevychází zase o tolik dráž, než třeba větrné elektrárny na moři. Za odměnu máte alespoň zdroj s trojnásobnou životností, který je schopen dodávat nepřetržitě, což se o OZE říci nedá a jejichž výkonové rozdíly je nutné draze dorovnávat systémovými opatřeními. Jestli je to tunel nebo ne se neodvažuji spekulovat, dá se říci, že dnes je tunel všechno, proč by to tedy mělo být s jadernými bloky jinak.

7 0
možnosti

Autor by měl vědět, že jadernou alektrárnu nebude stavět stát, ale společnost ČEZ, která je akciovou společností.

ČEZ je sice většinově vlastněn státem formou akcií, ale díky tomu do státního rozpočtu ročtě tečou miliardy ze zisku ČEZu.

Pokud ČEZ bude stavět jaderné elektrárny, bude to financováno bankami a nikoli státním rozpočtem.

11 0
možnosti
Foto

A vy byste měl vědět, a dokonce jsem přesvědčen, že to víte, na čem ztroskotal tendr na výstavbu nových bloků v Temelíně. Pro ty, co to opravdu nevědí, bylo to kvůli tomu, že stát neposkytl záruky. Buď jste naivní, nebo úmyslně manipulujete. Pokud se budou stavět nové jaderné elektrárny, tak to bude stát obrovský peníze, který ve finále zaplatíme všichni v dražší elektřině.

1 6
možnosti

Čím víc reaktorů, tím lépe. Nejlépe by měl být v každém kraji aspoň jeden. Je to otázka budoucí ekonomické jistiny.

3 1
možnosti

Víte vůbec, co to je jistina? Nebo vám to slovo jen hezky zní?

0 0
možnosti
  • Počet článků 17
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 735x
Coby kojeneček jsem byl vytržen rodiči z Brna a odvezen do Prahy, ve které jsem již zůstal.

Seznam rubrik