Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ano mate pravdu, ekoteroristi jsou zlo. S tim s vami souhlasim. Ale, oni tam nedemonsrovali jen ekoteroristi. Ono to ma daleko vic pricin proc se tam lidi bourej. Ma to trochu hlubsi koreny. Co takhle se nespokojit jen s povrchnim clankem na bulvarnim iDNES a zkusit to trochu patrat potom proc to tam vre?

1 0
možnosti

Z vaseho clanku jsem pochopil jen ze nevite co je to demokracie.

1 2
možnosti

Než nastoupil Hitler, děly se v Německu také mnohé excesy. Stát prostě neudržel pořádek ani mezi pořádkumilovnými Němci, takže z toho vznikla diktatura. Tak to bude i teď.

Za politické projevy a politickou satiru jsou lidé souzeni a odsuzováni, za útok na cizí majetek, zdraví a životy útočníky žádné stíhání nečeká.

Jak to tedy může dopadnout?

7 0
možnosti

Ano, dely se veci takove, ze v dobe Vymarske republiky mezi sebou bojovali komunisti a nastupujici jak vy rikate fasisti. Koncilo to casto tezce zranenymi a dokonce i mrtvymi, ktere komunisti pak 50 let oslavovali. Ta druha stran na ty oslavy mela jen 12 let. A podobne jako autorovi i vam doporucuji pokusit se pochopit co je to demokracie.

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, jak ještě po takové době nejsme schopni strávit a asi ani pochopit, co to ti Němci dělají. Stále s sebou neseme ( ve vašem případě možná přebíráme) onu štafetu minulé éry. Úspěch Německa (a ne jen Německa) vznikl na základě velmi svobodného prostředí a na druhé straně disciplíny. Tento stav a jeho důsledky toho jsou patrní stále. Hezký příklad jste si sám uvedl. Jezdit podle předpisů nebo třeba platit daně je otázkou disciplíny, která je tvrdě vyžadována. Naopak i radikální projevení postoje je otázkou svobody. To se týká mimo jiné i vztahu k migrantům.

Nechápeme to, protože to máme ( a možná stále víc) právě opačně. Kašleme na disciplínu a svobodu naši nebo cizí, ale jsme schopni ohýbat svobodu, kdykoli nám to přijde výhodné nebo účelné.

Musím dodat, že vše má svou míru, ale píši o tom jako o principiální záležitosti.

3 3
možnosti

Ničení soukromého majetku je svoboda? Souzení lidí za obhrublou básničku je svoboda? Označení za náckovské myšlení při nesouhlasu s imigrací je svoboda? 8-o

Mám pocit, že díky ekonomickému úspěchu Něměcka máte zastřený pohled na aktuální situaci. Kromě toho, ten německý úspěch nestojí na svobodě a pracovitosti po 2. světové, tak jednoduché to bohužel nebývá. !!

3 1
možnosti

Anarchie je vždy pouze přechodná záležitost, takže totalita nebo totalita. Phantastischsten!

1 2
možnosti
Foto

Teď je na tahu asi Křetínský, aby podal žalobu na Německý stát a požadoval zaplatit škody na materiálu a zastavené těžbě

0 0
možnosti
Foto

To těžko, ještě mu nic nepatří...prodej musí nejprve schválit švédská vláda, která se skládá ze zelených a socialistů. Zelení prodej schválili tuším do půlky června, potom jejich stranická dohoda se socialisty padne a prodej se neuskuteční. Zelený sen švédských zelených je aktiva Vattenfallu v Německu neprodat NIKOMU a vše zavřít tak aby tam nemohl těžit již nikdo. To je pravý terorismus - vnucování pošahaných myšlenek islámem infikovanou partou zelených jelit.

2 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS